lauantaina, kesäkuuta 4

Teplotní rekord


Tento týden nám tu padnul teplotní rekord: +25 stupňů dle Celsia. To už je téměř tropický počasí tady a věřte nevěřte, šel jsem do školy dokonce v tričku! Jestli se tady takováhle sahara ještě někdy zopakuje tak tu pomalu začnou vysychat studně a místní nemocnice se bude hodně otáčet, jak sanitky budou přivážet další a další kolabující lidi kvůli vedru. No tak dneska sme začali opravdu vtipně co, ale tak pěknýho počasí jsme využili k uspořádání nefalšovanýho letního pikniku v trávě s pivem značky Olvi.


Tohle je za poslední tejden největší highlight tady, Alfredo se chystá na final exam z prvního semestru Cisca.


Jelikož se tu nic neděje, protože všichni jsme makali na záverečnejch reportech pro Aliho, tak jsem tu našel nějaký fotky z milé návštevy belgických přátel Olliho a Jorise. Když jsem byl totiž na výletě v Helsinkách, proběhla tady decentní tekila party a pak ty vožralky vyrazili do druhý profláklý místní disco, hned po Baru54, a sice Nick Havanna. Ta je umístěná strategicky poblíž školy, takže si člověk aspoň vzpomene na cestu domů, když jí chodí furt, že jo.



Co se tam teda dělo. Vlastně by se to dalo vtipně shrnout tim, jak mi to následující den popsal Olli... "we owned the stage". Že by tam bylo ten den zrovna narváno se říct nedá, tak to zase nebylo tak těžký, ale i tak to byl výkon, když tam takhle lítali jak postřelený podsvinčata celou noc.


Tady máme dívky ze Špaňelska: Silvía, Lourdes, Sandra a hned se k nim musel samozřejmě nacpat i známej milovník ženských zadků (odborně takapuolilainen poika) Olli. Španělky už jsou ale pryč, odjeli minulej tejden. Boti taky odjel, i Fiňáci už jsou téměř uplně všichni pryč a tak je tu docela smutno...

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Tak pust taky slzu...

12:54 ap.  
Blogger salusa said...

no kdybych se tak hrozne netesil zpatky domu, tak tady asi furt bulim jak alik..

2:42 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

... tak to az prijedem do Pilsnu aby nam v Bastile pripravili nakladak kapesnicku, aby to slzave udoli z dojemneho setkani bylo cim uklizet :O))

10:27 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home